Heja Ove och Pix!

Woho! Heja Ove och matte Lizette som plockade hem cert, CACIB och BIR på den internationella utställningen i Harstad för domare Wim Wellens! Det betyder att Ove nu kan titulera sig SE UCH, FI UCH, NO UCH, NORD UCH och C.I.B!   Stort grattis till er två, vi är så stolta över er!  
 
Inte nog med det, syrran Pix ställdes ut på den internationella utställningen i Sundsvall och det hela slutade med cert, CACIB och BIM! Trots att det var här hon blev så skrämd förra året var hon sitt vanliga goa, glada jag och brydde sig inte det minsta, och jag är så otroligt stolt över henne. Så, två utställningar i år och båda har slutat med cert och BIM, inte illa alls för vårt lilla yrväder! 
 
Bild från Harstad INT, tagen av Y. Andreassen: Ove (Snötassens Cayden) BIR och Nova (Fasterblitzen) BIM.
Domare: Wim Wellens, Nederländerna. 
 
Pix med hennes rosettter
 
Pix kritik:
 
Domare: Sophia Marie Blanchard

RLD N!

För ungefär två veckor sedan blev det en väldigt spontan och oförberedd tävlingsdebut i nybörjarklassen med Pix på Överkalix brukshundklubbs rallylydnadstävling. Häftigt nog slutade det hela med två godkända rundor med 82 poäng vardera! Nu har vi varit på vår andra tävling tillsammans och även det slutade med godkänt resultat på 80 poäng, så nu kan Pix titulera sig RLD N! Jag är så stolt över yrvädret, hon klarade av att koppla bort ljudet från skjutbanan och svansen viftade hela banan runt!