Första svängen i skogen!

I torsdags packade jag och mamma in alla 6 vilddjuren i bilen och for upp i skogen så att de skulle få pröva på att springa där litegrann. I början tyckte de att det var lite otäckt, men på bara någon minut började de utforska. Vi hoppades på att de skulle vara riktigt trötta sen när vi kom hem så att jag och mamma kunde göra annat än att passa dem, men så var självklart inte fallet. De har energi som tusan de små monstren!
 
 
                 
                   
                
                   
                   
                
              
 

Veterinärbesiktning och stå+huvudbilder!

Igår var valparna på sitt första veterinärbesök för att få sina chip och bli besiktade. Chipningen gick bra, och besiktiningen gick superbra med inga anmärkningar alls :)
 
Idag är valparna 8 veckor, och två av dem flyttar redan hemifrån! Det är ''lillan'' Cora och vildingen Cayden som flyttar till sina nya familjer i Robertsfors och Porjus. 
På fredag kommer Caspians nya matte Susanne från Rimbo upp och hämtar honom, och på lördag åker Ciro till Tromsö, Norge med sin nya matte Anne-Britt. Cienne blir kvar till nästa onsdag, då flyttar hon till sin nya familj i Luleå, och sen är det bara vår lilla Caylin kvar! :)
 
Varje gång jag varit hem har jag och mamma tänkt ta stå-och huvudbilder på valparna, och den här gången fick vi äntligen gjort det, så här har ni dem äntligen!
 
 
Snötassens Caspian
 
                   
 
 
Snötassens Caylin
 
               
 
 
 Snötassens Cayden
                 
 
 
Snötassens Cienne
            
 
 
Snötassens Ciro
 
               
 
 
Snötassens Cora